Bohult

Modernt hus i absolut avskildhet på sjön Lill Nömmen

Detta moderna fritidshus ligger från alla vägar i orörd natur precis vid sjön Lill Nömmen. Närmaste granne är cirka 1 km bort, så du kan verkligen säga, huset är ett perfekt läge för dem som söker lugn och avkoppling.

Huset har egen båtdocka med roddbåt (inkl.). Det är modernt och bekvämt inredda, genom det stora bildfönstret har man en fantastisk utsikt över den ungefär 1,7 km ² sjön Lill Nömmen, det här har en god gädda, singelbrännare. Sjön är också mycket lämplig för simning.

Huset är i slutet av en privat väg, så du behöver inte oroa dig för trafik. Huset är fäst vid ett äldre, obebott Smålandshus, men det är dock obeboeligt och bör utökas enligt ägaren vid någon tidpunkt. Detta händer inte när gästerna är i huset!

Hus ca 90 m²

Mycket stort öppet vardagsrum, matsal u. Kök med sjöutsikt.Kök utrustning: komplett modernt kök med elspis med ugn, diskmaskin, kyl-frys, mikro, kaffebryggare, brödrost, etc., mysig matplats.Vardagsrum i vinterträdgårdsstil med nya soffor (bäddsoffor för extra extrasäng), Vedeldad spis, TV (satellit), vacker utsikt över sjön.På sjön och framför huset finns en terrass med trädgårdsmöbler. Dessutom finns en täckt terrass framför ingången.

 

Lågsäsong

6990:- / vecka

Högsäsong

9700:- / vecka

Detaljer

Tillgänglighet

Reservationsformulär

Obligatoriska fält markeras med *Reserve of 1 available accommodations.

Bohult är tillgänglig för de valda datumen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish
de_DEGerman sv_SESwedish